Funnie 13 År

Funnie blev født for 13 år siden d. 4 Maj 2007, som barn af Dille og Bobby, Dille boede hos Helle Corell, som har avlet  flatcoated i mange år.
Det lykkedes Dille at lave et barn der er som snydt ud af næsen på sig selv, en dejlig robust hvalp som udviklede sig til en fremragende jagthund og trænings narkoman.
På billedet ses hun sammen med Lukas, de to hunde var virkelig et team og var på top niveau som konkurrence hunde. Jeg har sammen med Funnie været på utallige jagter og opsamlinger, hvor hun har apporteret under alle forhold, selv meterhøje bølger, sump, siv rør og brombærkrat.
Altid i godt humør og med fuld energi også sidst på dagen.
Vi har lovet hinanden at der bliver et par fasan apporteringer til hende først på sæsonen.
Funnie og Lukas på træning og viser at de nyder hinandens selskab
Funnie som hvalp
Funnie
Funnie på andejagt 1 oktober 2017
Funnie ved stranden klar til at hente fugle i vandet
Video en enkelt udsending
Stamtavle

Lignende poster

Hvalpetræf d 20 Juni kl 11

Hvalpetræf d 20 Juni kl 11

Nu hvor sommeren snart er her, og vi må samles så er det tid at få gang i træning og begivenheder, hvalpe træf i juni d 20 på jiggergården det er nødvendigt at melde til helst så hurtigt som muligt dog senest en uge før, så ved vi hvor meget kage der skal bages. Så kl...

læs mere
Prøve- og jagthvalpe efter Winner og Anja

Prøve- og jagthvalpe efter Winner og Anja

Så spændende og ren hygge med lovely Anja med resultatet af sæd fra 2003 af Dobbelt Champion Winner, godt arbejde Kathrine Kirchoff alle turene værd til Hinnerup, så det blev lige fejret med en g og t på barselsstuen. Obs. Disse hvalpe er kun til seriøse brugshunde...

læs mere