Funnie 13 År

Funnie blev født for 13 år siden d. 4 Maj 2007, som barn af Dille og Bobby, Dille boede hos Helle Corell, som har avlet  flatcoated i mange år.
Det lykkedes Dille at lave et barn der er som snydt ud af næsen på sig selv, en dejlig robust hvalp som udviklede sig til en fremragende jagthund og trænings narkoman.
På billedet ses hun sammen med Lukas, de to hunde var virkelig et team og var på top niveau som konkurrence hunde. Jeg har sammen med Funnie været på utallige jagter og opsamlinger, hvor hun har apporteret under alle forhold, selv meterhøje bølger, sump, siv rør og brombærkrat.
Altid i godt humør og med fuld energi også sidst på dagen.
Vi har lovet hinanden at der bliver et par fasan apporteringer til hende først på sæsonen.
Funnie og Lukas på træning og viser at de nyder hinandens selskab
Funnie som hvalp
Funnie
Funnie på andejagt 1 oktober 2017
Funnie ved stranden klar til at hente fugle i vandet
Video en enkelt udsending
Stamtavle

Lignende poster

Hvalpe Marts 2024 Holly og Ramos

Hvalpe Marts 2024 Holly og Ramos

Der forventes hvalpe efter Holly og Ramos d 13 Marts 2024 Det er et ønske kuld som vi glæder os meget til at få da de er efter to rigtig dejlige forældre som er fantastisk hunde i deres familier og hvor der bliver trænet hygget og arbejdet Begge forældre  kommer af en...

læs mere
Tillykke til Mulle og Britta

Tillykke til Mulle og Britta

Mulle og Britta har efterhånden opnået en række imponerende resultater. Mulle hedder Jiggers Ann-Winners Wait For Golden Boy f 10-02.2021 Mulle CV: Brugsprøver: 06.06.23 SJD Apporteringsprøve Bestået 22.06.22 Debutantprøve 2. pr 24.10.21 Brugsprøve Bestået Udstilling:...

læs mere