Hvalpe efter Midde og Murphy til Maj

Midde fuld fart

Hvalpe efter Midde og Murphy til Maj hos kennel Jigger

Ønsker du en hvalp med den bedste afstamning så repræsenterer denne kombination et godt bud på en robust flatcoated med gode arbejds egenskaber, et godt udseende, super temperament som betyder et familie medlem I vil få glæde af. 

Midde har fået et kuld før sammen Pondus, hvalpene som nu er 1½ år, tegner virkelig godt, så derfor bliver det spændende med et kuld sammen med Murphy, læs mere under de enkelte hunde. 

Hvalpe opvokser inde sammen med familien og vil derfor blive præget undervejs i opvæksten med al dagligdagens påvirkninger, de vil være vandt til at komme ud flere gange dagligt og være tilvænnet almindelig hvalpefoder og har fået et dyrlæge tjek inden i henter hvalpen.

Det vil være godt hvis I kan komme på besøg flere gange under opvæksten.

Stamtavle Midde_Pondus

Lignende poster

Hvalpe Marts 2024 Holly og Ramos

Hvalpe Marts 2024 Holly og Ramos

Der forventes hvalpe efter Holly og Ramos d 13 Marts 2024 Det er et ønske kuld som vi glæder os meget til at få da de er efter to rigtig dejlige forældre som er fantastisk hunde i deres familier og hvor der bliver trænet hygget og arbejdet Begge forældre  kommer af en...

læs mere
Tillykke til Mulle og Britta

Tillykke til Mulle og Britta

Mulle og Britta har efterhånden opnået en række imponerende resultater. Mulle hedder Jiggers Ann-Winners Wait For Golden Boy f 10-02.2021 Mulle CV: Brugsprøver: 06.06.23 SJD Apporteringsprøve Bestået 22.06.22 Debutantprøve 2. pr 24.10.21 Brugsprøve Bestået Udstilling:...

læs mere