Jiggers Ann-Winners Wait For Bow

Bow

Bow fulde navn er Jiggers Ann-Winners Wait For Bow f 10-02-21

Tanken med at bruge Winner (DKBRCH DKCH Birkebo Black Candy’s Winner) til Anja er at fastholde og forbedre det input, den lange række af hendes forfædre og mødre med nogen af de bedste brugsegenskaber der er og har været i flatcoated her tænker jeg på at han stammer fra en 4 brugs champions i lige linie, hvor 2 er dobbelt champions hvilket er næsten umuligt at opnå fordi hunden skal være den bedste på markprøve og der udover vinde på udstilling.

Så kullet er et resultat af en parring mellem Anja (Jiggers Tarka Lovely Anja) og den legendariske (DKBRCH DKCH Birkebo Black Candy’s Winner) titlerne er en garanti for super brugsegenskaber samt et godt udseende.

Anja er efter en lang række af flatcoated der har det drive og den elegance der siger stilfuld arbejds flatcoated i højeste klasse som forhåbentlig smitter af på hendes børn.

Så en fornem stamtavle og nogle dejlige hvalpe.

Stamtavle Bow

Lignende poster

Holly

Holly

Flemming og Winnie skriver om Holly. Vi venter spændt i familien på at Holly får hvalpe her i marts. Ikke mindst fordi den hund Magnum, som børnene voksede op med er repræsenteret både i Holly og Ramos. Moderen til Magnum, Jiggers Teva (dagligt kaldet Gin) var min...

læs mere
Jiggers Tarka Ann Bakue

Jiggers Tarka Ann Bakue

Bakue fulde navn er Jiggers Tarka Ann Bakue og er født 10 Maj 2020 Tanken med at bruge Pete til Anja er at fastholde og forbedre det input, den lange række af hendes forfædre og mødre med nogen af de bedste brugsegenskaber der er og har været i flatcoated. Så kullet...

læs mere